Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MAYTE MARTÍN / FLAMENC

Conciertos, Música

  • MAYTE MARTÍN / FLAMENC

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De viernes 9 julio 2021, 22:00 h a 23:20 h

Ver descripción del evento
vie. 9 jul.
22:00 h
Finalizado
MAYTE MARTÍN / FLAMENC DIVENDRES – 9/07 22.00 h / Far de Calella / 14 € Memento Nascuda a Barcelona en 1965, és una de les “cantaoras”... Leer más

MAYTE MARTÍN / FLAMENC

DIVENDRES – 9/07

22.00 h / Far de Calella / 14 €

Memento

Nascuda a Barcelona en 1965, és una de les “cantaoras” de major prestigi del panorama actual del flamenc. Posseeix l’aval del reconeixement de la crítica, l'aquiescència col·lectiva de l'afició i un interessant feix de premis. Però el reconeixement més estès l’hi arriba de la mà del públic que aprecia el seu “cante” preciosista i serè, ple de matisos.

Memento és una incitació al record, a aquesta acció guaridora d'agitar la memòria per a rendir culte al qual ens va precedir i agrair el que ens va ser concedit. L'acte de detenir-se a reflexionar sobre l'essencial. En aquest concert estarà acompanyada del gran guitarrista Alejandro Hurtado.

“Mai vaig trobar un terme que definís millor la meva relació amb el flamenc, que denominés de forma tan precisa aquest motor que m'impulsa a rendir culte al passat, aquest respecte religiós que professo al flamenc i als qui han fet d'ell aquest tresor que venero.