Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MAYTE MARTÍN / FLAMENC

Concerts, Music

  • MAYTE MARTÍN / FLAMENC

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 9 July 2021, 22:00 h to 23:20 h

See description of the event
Fri 9 Jul
22:00 h
Finished
MAYTE MARTÍN / FLAMENC DIVENDRES – 9/07 22.00 h / Far de Calella / 14 € Memento Nascuda a Barcelona en 1965, és una de les “cantaoras”... Read more

MAYTE MARTÍN / FLAMENC

DIVENDRES – 9/07

22.00 h / Far de Calella / 14 €

Memento

Nascuda a Barcelona en 1965, és una de les “cantaoras” de major prestigi del panorama actual del flamenc. Posseeix l’aval del reconeixement de la crítica, l'aquiescència col·lectiva de l'afició i un interessant feix de premis. Però el reconeixement més estès l’hi arriba de la mà del públic que aprecia el seu “cante” preciosista i serè, ple de matisos.

Memento és una incitació al record, a aquesta acció guaridora d'agitar la memòria per a rendir culte al qual ens va precedir i agrair el que ens va ser concedit. L'acte de detenir-se a reflexionar sobre l'essencial. En aquest concert estarà acompanyada del gran guitarrista Alejandro Hurtado.

“Mai vaig trobar un terme que definís millor la meva relació amb el flamenc, que denominés de forma tan precisa aquest motor que m'impulsa a rendir culte al passat, aquest respecte religiós que professo al flamenc i als qui han fet d'ell aquest tresor que venero.