Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Me llamo Violeta. Cinema a la fresca d'acció social a Molló

Cine

  • Me llamo Violeta. Cinema a la fresca d'acció social a Molló
  • Me llamo Violeta. Cinema a la fresca d'acció social a Molló

Ciudad: Molló

Lugar: Sala de plens

De jueves 19 agosto 2021, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
jue. 19 ago.
19:00 h
Finalizado
CINEMA A LA FRESCA D’ACCIÓ SOCIAL. DRETS DE LGTBIQ+Dijous 19 d’agost 21.30 h. Entrada Gratuïta*Projecció + cinefòrum. Sala de Plens,... Leer más

CINEMA A LA FRESCA D’ACCIÓ SOCIAL. DRETS DE LGTBIQ+


Dijous 19 d’agost 21.30 h. Entrada Gratuïta*

Projecció + cinefòrum. 

Sala de Plens, Ajuntament de Molló. Vall de Camprodon. Ripollès.Amb el testimoni d'Oan Tenés, jove trans, Joaquim Roqué, director del TERRA GOLLUT film festival i Eduard Marco, tècnic comunitari del CBS.


Film que mostra que el trànsit de les persones que no s’identifiquen amb el gènere amb el que van néixer comença en molts casos quan són infants.


RESERVA L'ENTRADA   

Me llamo Violeta.

Documentari. David Fernández de Castro i Marc Parramon. 76 mins. VOE. 2019. Catalunya.


Tema: Transexualitat infantil. Drets dels infants.


Sinopsi: Dues famílies molt diferents amb un punt en comú: en les dues hi ha un menor transgènere. La Violeta, d’11 anys, filla de l’actor Nacho Vidal, ha tingut (fins ara) un trànsit relativament tranquil, malgrat que els seus pares, desconcertats, van trigar un temps a assumir la seva nova identitat. L’Alan no va tenir aquesta sort: víctima d’assetjament a l’institut, el suport de la seva família no va ser prou per evitar un final que va commocionar al seu institut i la seva ciutat natal. Centrada sobretot en aquestes dues històries, el film, profundament emotiu, mostra que la nostra societat està avançant en l’acceptació dels menors trans, però que encara hi ha molt camí per recórrer. Organitza:


Ajuntament de Setcases, Dinàmic Enginy i Consorci de Benestar Social del Ripollès


 


Amb el Suport de:


ICEC. Generalitat de Catalunya


Diputació de Girona


Pacte d'Estat per la Violència de Gènere. Ministeri d'Igualtat
*Caldrà respectar les mesures Covid-19