Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MEDITERRÁNEO

Cine

  • MEDITERRÁNEO

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De sábado 23 octubre 2021, 20:00 h a 21:50 h

Ver descripción del evento
Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia... Leer más

Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d'un nen ofegat a les aigües de la Mediterrània. A l'arribar descobreixen una realitat colpidora: cada dia milers de persones arrisquen la vida al mar fugint de conflictes armats sense que ningú exerceixi tasques de rescat. Al costat de Esther (Anna Castillo) i Nico (Sergi López) crearan un equip de salvament amb el qual intentaran fer front a la situació i inevitablement faran visible una realitat que afecta tot Europa. Mediterrani és una batalla per la supervivència, una lluita en la qual cada vida compte.


Durada: 117 min.

País: Espanya

Direcció: Marcel Barrena

Repartiment: Eduard Fernández, Sergi López, Anna Castillo, Dani Rovira, Àlex Monner