Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MEDITERRÁNEO

Cine

  • MEDITERRÁNEO

Ciutat: Sitges

Lloc: Cinema Prado de Sitges

De dissabte 23 d’octubre 2021, 20:00 h a 21:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia... Llegir més

Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d'un nen ofegat a les aigües de la Mediterrània. A l'arribar descobreixen una realitat colpidora: cada dia milers de persones arrisquen la vida al mar fugint de conflictes armats sense que ningú exerceixi tasques de rescat. Al costat de Esther (Anna Castillo) i Nico (Sergi López) crearan un equip de salvament amb el qual intentaran fer front a la situació i inevitablement faran visible una realitat que afecta tot Europa. Mediterrani és una batalla per la supervivència, una lluita en la qual cada vida compte.


Durada: 117 min.

País: Espanya

Direcció: Marcel Barrena

Repartiment: Eduard Fernández, Sergi López, Anna Castillo, Dani Rovira, Àlex Monner