Finalizado

Messies de Haendel

ver detalle del evento

Lugar: Can Massallera

Inicio: 15-12-2023 21:00

Categorias: Conciertos, Música

Aquest gran concert reuneix quatre formacions musicals talentoses: La Camerata de l'Escola Municipal de Música Blai Net, La Jove Orquestra... Leer más

Aquest gran concert reuneix quatre formacions musicals talentoses: La Camerata de l'Escola Municipal de Música Blai Net, La Jove Orquestra de Cerdanyola, el Cor Ciutat de Mataró i la Coral Regina de Manlleu.

Cada una d'aquestes agrupacions té una història musical rica i destacada, i aporta una varietat d'estils i talents a  aquesta col·laboració única.

Aquest concert serà una oportunitat excepcional per experimentar la grandesa de "El Messies" i veure com aquestes formacions s'uneixen per crear una interpretació memorable.

Us convidem a ser part d'aquesta experiència emocionant i única sota la direcció de Borja Mascaró i Jordi Lluch … veureu com els joves músics de Sant Boi es converteixen en una part vital d'aquesta producció especial.

Consulta tot el programa de l'Altaveu Clàssic aquí: PROGRAMA


Entrades:

Preus: Normal 8€, Reduïda 5€

L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.

Las inscripciones estan cerradas.