Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mireia Vives i Borja Penalba

Conciertos, Música

  • Mireia Vives i Borja Penalba
  • Mireia Vives i Borja Penalba
  • Mireia Vives i Borja Penalba

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 13 enero 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 13 ene.
20:00 h
Finalizado
Gira Punt i a part Després de 10 anys de feina conjunta, 3 discos propis, el projecte Ovidi4, un munt de col·laboracions, centenars... Leer más

Gira Punt i a part

Després de 10 anys de feina conjunta, 3 discos propis, el projecte Ovidi4, un munt de col·laboracions, centenars d’actuacions arreu els territoris de parla catalana i part d’Europa, Mireia Vives i Borja Penalba han decidit fer una pausa indefinida en el seu projecte conjunt.

"Tot i l’estima, el bon rotllo i l’admiració mútues, donem per acabada l’etapa del Cançons de fer camí -que tantes alegries ens ha regalat-, al temps que encetem la gira Punt i a part des del proper novembre fins el mes de març de 2023, aturant llavors el duet artístic (sine die), per tal de centrar-nos en els nostres camins per separat", han anunciat en un comunicat.

-

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.