Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Monòlegs solidaris Protectora de Granollers

Teatro

  • Monòlegs solidaris Protectora de Granollers

Ciudad: Montmeló

Lugar: Sala polivalent La Torreta

Inicio: domingo 26 septiembre 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 26 sept.
18:00 h
Finalizado
Els monologuistes Gabriel Zubizarreta i Miguel Espejo - de Comedia en Acción- et faran passar una bona estona de diumenge on a part... Leer más

Els monologuistes Gabriel Zubizarreta i Miguel Espejo - de Comedia en Acción- et faran passar una bona estona de diumenge on a part de riure, podràs ajudar amb la teva entrada a la Protectora de Granollers

La recaptació d'aquesta jornada anirà íntegrament destinada a despeses habituals de la protectora com menjar, atencions veterinaries, material de neteja, educació i rehabilitació dels animals i manteniment de les instal·lacions.

Ens veiem el dia 26/09/21 a les 18:00 a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló i si ho vols, també ens pots venir a veure a la Protectora de Granollers (https://protectoragranollers.org/) i a conèixer el nostre projecte!