Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MONOPOLI - Eòlia I+D

Culturales, Teatro

  • MONOPOLI - Eòlia I+D

Ciudad: Agramunt

Lugar: Teatre Casal Agramuntí

De viernes 12 mayo 2023, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives... Leer más

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d'estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d'una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se'ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Monopoli és un espectacle que interpel·la directament el públic, una partida vibrant i demolidora que reflexiona sobre el valor de l'individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes.