Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MP CREW al Club Elias de Cal Ninyo

Música

  • MP CREW al Club Elias de Cal Ninyo
  • MP CREW al Club Elias de Cal Ninyo
  • MP CREW al Club Elias de Cal Ninyo

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: CAL NINYO

De viernes 25 junio 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 25 jun.
20:00 h
Finalizado
Arriba el Hip Hop el rap i la cultura urbana al Club Elias amb els santboians MP CrewMPCrew és un grup de Rap de Sant Boi de Llobregat,... Leer más

Arriba el Hip Hop el rap i la cultura urbana al Club Elias amb els santboians MP Crew

MPCrew és un grup de Rap de Sant Boi de Llobregat, creat fa una mica més de 9 anys i actualment format per Kone (MC), Nanu (MC) i DJ Rager (DJ), junts han modelat la proposta artística cap a un projecte seriós i estable.


El març de 2019 presenten el seu primer disc ‘INDOMABLE’ (Autoeditat), en el qual compten amb col·laboracions d'artistes locals com Núria Pine, Cysco Muñoz, ELEPUNTORONE o Los Hermanos Paz. Aquests últims els acompanyen en els diferents concerts de presentació del disc, treball que els ha fet trepitjar escenaris com el Bioritme Festival, Música Sense Fronteres (Festival Benèfic) o acompanyar a grups com Rebeliom do Inframundo o Shotta en les seves respectives presentacions de disc a la sala Masterclub de Vigo o La Nau de Barcelona.


Els seus directes són potents, agressius i replets de col·laboracions que els converteixen en un espectacle dinàmic on interpreten tant temes antics com nous, fent un repàs a la història de MPCrew.


Actualment han aprofitat la situació actual i la inestabilitat del panorama de la música en directe per a treballar en un projecte conjunt amb el grup de Punk Rock ‘Ultimo Rekurso’, que en breu sortirà a la llum en totes les plataformes digitals.


Paral·lelament posen rumb cap al seu pròxim disc com a grup.