Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA REMENÇADA 2021

Música, Teatro

  • LA REMENÇADA  2021

Ciudad: Montornès del Vallès

Lugar: Teatre municipal Margarida Xirgu

De sábado 29 mayo 2021, 17:00 h a domingo 30 mayo 2021, 17:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 29 may.
17:00 h
Finalizado
dom. 30 may.
17:00 h
Finalizado
AVÍS DE L'ORGANITZADOR ENS PREOCUPEM PEL VOSTRE BENESTAR Aquest espectacle està adaptat per realitzar-se respectant el distanciament... Leer más

AVÍS DE L'ORGANITZADOR


ENS PREOCUPEM PEL VOSTRE BENESTAR

Aquest espectacle està adaptat per realitzar-se respectant el distanciament de seguretat i les mesures d'higiene:

L’espai i els materials es netejaran i es desinfectaran abans i després de cada espectacle.

Es mantindrà la distància de seguretat horitzontal d'una butaca buida per cada butaca ocupada (individual o per unitats de convivència).

L’organització posarà a disposició de les persones assistents gel hidroalcohòlic als accessos.

Serà obligatori l’ús de mascareta, excepte per als menors de 6 anys, les persones amb dificultats respiratòries (acreditades) i aquelles amb discapacitat o dependència.

Caldrà seguir les senyalitzacions i indicacions del personal de l’organització.

S’obriran les portes almenys mitja hora abans de cada espectacle. Us demanem que vingueu amb antelació per evitar aglomeracions. Així mateix, al final dels espectacles, la sortida del públic es farà de manera esglaonada per zones, garantint la distància entre persones.

Us recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar el contacte amb el paper.

Si abans de venir penseu que podeu tenir símptomes de la Covid-19 o heu estat en contacte amb algú diagnosticat del virus en els darrers 10 dies, quedeu-vos a casa, si us plau. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.


CONTINUANT EL PROCÉS DE COMPRA D'ENTRADES ASSUMIREM QUE NI VOSALTRES NI LES PERSONES PER QUI RESERVEU ENTRADES NO HEU TINGUT CAP SÍMPTOMA RELACIONAT AMB LA COVID19 EN ELS DARRERS 10 DIES I QUE NO HEU ESTAT A MENYS DE 2 METRES D'ALGUN CAS CONFIRMAT PER COVID19 MENTRE TENIA SÍMPTOMES EN ELS DARRERS 10 DIES.La Remençada és un musical de gran format sobre la revolta dels pagesos de remença catalans contra el feudalisme, que es va desenvolupar al segle XV.

El text de La Remençada és un llarg poema en vers, obra del novel·lista Xavier Bertran.

Els versos estan escrits per a ser cantats, per aquest motiu el compositor Xavier Baurier ha creat les cançons que formen el musical.

Director teatral: Toni Figuera

En aquesta 7ª edició, marcada per la nova situació en que ens trobem, hem refet totalment l’espectacle en una versió reduïda, adaptada a les normatives sanitàries. En tot moment seguirem el protocol indicat pel PROCICAT creant entrades i sortides i ventilació segons marqui el mateix. El personal tant de sala com a l’escenari vetllarà pel total compliment de la normativa dictada per les autoritats. El nou format del nostre espectacle i la tecnologia tindran un paper important i ens ajudaran a mantenir viva la cultura , l’esforç i la dedicació de l’Associació la Remençada.

(Donatiu de 2 euros destinats a projectes amb finalitats socials)