Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Myriam Swanson presenta Triple Trouble

Conciertos, Culturales

  • Myriam Swanson presenta Triple Trouble
  • Myriam Swanson presenta Triple Trouble

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Bar de l'Ateneu

Inicio: lunes 19 julio 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
lun. 19 jul.
20:00 h
Finalizado
Myriam Swanson és cantant, productora, compositora i performer. Un referent del Rock n' Roll i el Rhythm n' Blues al nostre país. Va... Leer más

Myriam Swanson és cantant, productora, compositora i performer. Un referent del Rock n' Roll i el Rhythm n' Blues al nostre país. Va començar molt d'hora en el punkrock barceloní i ha col·laborat en projectes diversos de figures destacades a més de reunir formacions amb el seu nom com Magnolia, The Rhythm Treasures o Flamingo Tours amb qui enguany presenta el seu tercer disc, produït per Jim Diamond.

Balta Bordoy és un dels guitarristes de blues amb més trajectòria del panorama musical català. És membre de formacions diverses i té el seu projecte, Los Peligrosos Gentlemen, a més d’acompanyar diversos músics com Bobby Alexander, Richard Vinton, James Harman, Keith Dunn, Sax Gordon, Roger Wade, Christian Dozzler o Kyle Esplin. Ha tocat amb la majoria d’artistes de blues catalans i de ses Illes.

Victor Puertas és un gran harmonicista que a més toca el piano, el hammond, la guitarra i canta com ningú. Ha compartit escenari amb músics com Gary Primich, Mark Hummel, Jerry Portnoy, Joe Filisko, Eric Noden, Nathan James, Paul Rishell, Annie Raines, Steve James o Fred Kaplan entre molts i ha creat projectes com Victor Puertas & The Mellow Tones, Cool Grinders, Koko-Jean & The Tonics o The Suitcase Brothers.

Després de compartir escenaris en format de grup a The Rhythm Treasures, Myriam Swanson, Balta Bordoy i Victor Puertas s'aventuren amb un concert original, unint experiències i talents. Tres grans figures lluiran en un espectacle d'alt nivell, tot fent de la trobada una ocasió especial on el sentiment, l'humor, l'art i la connexió estan assegurades.

Myriam Swanson, veu.

Balta Bordoy, guitarra.

Víctor Puertas, piano i harmòniques.