Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

.nomedia |Festival TNT 21

Música

  • .nomedia |Festival TNT 21

Ciudad: Terrassa

Lugar: Casa de la música | Mare de Déu dels Angels, 76

De viernes 1 octubre 2021, 22:30 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
vie. 1 oct.
22:30 h
Finalizado
El TNT 2021 ha unit tres vells coneguts i experts del món de la creació de continguts multimèdia en viu. A .nomedia els Voluble - en... Leer más

El TNT 2021 ha unit tres vells coneguts i experts del món de la creació de continguts multimèdia en viu. A .nomedia els Voluble - en Pedro i en Benito, andalusos amb vint anys de remescla a l’esquena - es troben amb el Juanjo Fernández (aka Gnomalab) artista-aranya de Terrassa amb potes ficades al món del software, l’audiovisual, el live cinema i la docència.

L’espectacle té format de sessió electrònica. Llum, música, foscor. Tres pantalles i tres persones a escena amb instruments per governar-les. Però allà on el DJ de torn busca embarcar-nos en una experiència total i immersiva, a .nomedia els Voluble+Gnomalab posen coneixements i mitjans precisament al servei de la traïció d’aquest principi. Volen subvertir el propòsit comercial de la remescla i tornar al sentit original de la rave - un lloc on el moviment, la festa, eren també una forma d’acció política.

Per mantenir-se en la reflexió i no en l’evasió, durant l’espectacle els tres creadors es complicaran la vida. Editant per tall i no per fosa, o deixant molt espai a la improvisació i a l’entrada de material recollit en directe (via xarxes socials, per exemple) convertiran el glitch - la interrupció, l’error, el forat a la Matrix - en una mena d’àncora per a la percepció.

La idea de fons és fer-nos adonar de com, en tots els àmbits, la tecnologia que tenim al nostre abast aspira a una perfecció que és tant còmoda com perillosa. Només cal pensar en el món dels filtres a la imatge. O en la realització televisiva, que ens mostra l’explosió des d’una distància prudent però no el carnatge que deixa un cop desapareix la polseguera. O en el creixent nombre de càmeres de seguretat que hi ha al carrer.

La tecnologia ens fa més guapos, més eficients i més lliures. O no. També converteix carrers i dispositius mòbils en presons vigilades - i els nostres cossos, el nostre temps i la nostra atenció en ostatges permanents.