Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ocean's 8

Cine

  • Ocean's 8
  • Ocean's 8
  • Ocean's 8

Ciudad: Olesa de Montserrat

Lugar: El Casal Cultural

Inicio: domingo 28 marzo 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 28 mar.
18:00 h
Finalizado
Debbie, la germana de Daniel Ocean que acaba de morir, surt de la presó després de cinc anys. Ha passat tot aquest temps preparant... Leer más

Debbie, la germana de Daniel Ocean que acaba de morir, surt de la presó després de cinc anys. Ha passat tot aquest temps preparant un projecte particularment ambiciós: es tracta d'amagar el Toussaint, un collaret de diamants de Cartier estimat en 150 milions de dòlars, en una gala del Metropolitan Museum of Art de Nova York, organitzada en el marc d'una exposició de joies reials.

S'associa amb Lou Miller (la seva companya), amb qui ja ha muntat estafes. Totes dues recluten Constància, una carterista, Nine-Ball, una pirata informàtica, Amita talladora de diamants. Contracten també Rosa Weil, una gran modista que té com a missió de vestir una estrella, Daphne Kluger, en la gala i aconseguir el Toussaint en aquesta ocasió.