Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ocean's 8

Cinema

  • Ocean's 8
  • Ocean's 8
  • Ocean's 8

City: Olesa de Montserrat

Place: El Casal Cultural

Start: Sunday 28 March 2021, 18:00 h

See description of the event
Sun 28 Mar
18:00 h
Finished
Debbie, la germana de Daniel Ocean que acaba de morir, surt de la presó després de cinc anys. Ha passat tot aquest temps preparant... Read more

Debbie, la germana de Daniel Ocean que acaba de morir, surt de la presó després de cinc anys. Ha passat tot aquest temps preparant un projecte particularment ambiciós: es tracta d'amagar el Toussaint, un collaret de diamants de Cartier estimat en 150 milions de dòlars, en una gala del Metropolitan Museum of Art de Nova York, organitzada en el marc d'una exposició de joies reials.

S'associa amb Lou Miller (la seva companya), amb qui ja ha muntat estafes. Totes dues recluten Constància, una carterista, Nine-Ball, una pirata informàtica, Amita talladora de diamants. Contracten també Rosa Weil, una gran modista que té com a missió de vestir una estrella, Daphne Kluger, en la gala i aconseguir el Toussaint en aquesta ocasió.