Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam

Música, Teatro

  • Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam
  • Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam
  • Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

Inicio: domingo 5 marzo 2023, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 5 mar.
19:00 h
Finalizado
Ojos Verdes. Miguel de Molina In Memoriam. Espectacle musical i teatral. Ojos verdes és un viatge musical per la crònica d’Espanya... Leer más

Ojos Verdes. Miguel de Molina In Memoriam.

Espectacle musical i teatral. Ojos verdes és un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina.


Intèrprets: Marc Vilavella, Gracia Fernández, Albert Mora, Candela Díaz Sanz, Marc Sambola

Direcció musical: Marc Sambola

Dramatúrgia i Direcció: Marc Vilavella


Ojos verdes és un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina. Aquell que en el seu dia va donar a conèixer cançons tan memorables com La bién pagá, Ojos verdes o El día que nací yo... i que va haver de pagar un preu molt alt per exigir-se a sí mateix viure amb autenticitat. “Miguel de Molina, aquell que va marxar!”. La Piquer es va quedar amb les seves cançons, i nosaltres el vam oblidar.

Ojos verdes vol recuperar la memòria d’aquella Espanya que Camus definia com el país “on els homes van aprendre que és possible tenir raó i, així i tot, patir la derrota; que la força pot vèncer a l’esperit, i que hi ha moments en que el coratge no té recompensa”.

Ojos verdes és un viatge per la copla..., la fiesta gitana..., el cafetín árabe..., Lorca, el sentío..., el coraje..., el duende..., el quejío..., la guerra, la llibertat, la gana, els artistes, els exiliats, els rojos, els nacionals, la ràdio...


Reportatge a TVE


Durada: 100’

Descarrega't aquí el programa de la temporada: LINK

Preus


L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.