Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam

Music, Theater

  • Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam
  • Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam
  • Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Can Massallera

Start: Sunday 5 March 2023, 19:00 h

See description of the event
Sun 5 Mar
19:00 h
Finished
Ojos Verdes. Miguel de Molina In Memoriam. Espectacle musical i teatral. Ojos verdes és un viatge musical per la crònica d’Espanya... Read more

Ojos Verdes. Miguel de Molina In Memoriam.

Espectacle musical i teatral. Ojos verdes és un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina.


Intèrprets: Marc Vilavella, Gracia Fernández, Albert Mora, Candela Díaz Sanz, Marc Sambola

Direcció musical: Marc Sambola

Dramatúrgia i Direcció: Marc Vilavella


Ojos verdes és un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina. Aquell que en el seu dia va donar a conèixer cançons tan memorables com La bién pagá, Ojos verdes o El día que nací yo... i que va haver de pagar un preu molt alt per exigir-se a sí mateix viure amb autenticitat. “Miguel de Molina, aquell que va marxar!”. La Piquer es va quedar amb les seves cançons, i nosaltres el vam oblidar.

Ojos verdes vol recuperar la memòria d’aquella Espanya que Camus definia com el país “on els homes van aprendre que és possible tenir raó i, així i tot, patir la derrota; que la força pot vèncer a l’esperit, i que hi ha moments en que el coratge no té recompensa”.

Ojos verdes és un viatge per la copla..., la fiesta gitana..., el cafetín árabe..., Lorca, el sentío..., el coraje..., el duende..., el quejío..., la guerra, la llibertat, la gana, els artistes, els exiliats, els rojos, els nacionals, la ràdio...


Reportatge a TVE


Durada: 100’

Descarrega't aquí el programa de la temporada: LINK

Preus


L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.