Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Òpera Prima. La meva primera vegada 'ATOLLADERO'

Cine

  • Òpera Prima. La meva primera vegada  'ATOLLADERO'
  • Òpera Prima. La meva primera vegada  'ATOLLADERO'
  • Òpera Prima. La meva primera vegada  'ATOLLADERO'

Ciudad: Badalona

Lugar: Teatre el Círcol

De viernes 5 julio 2024, 21:30 h a 23:59 h

Ver descripción del evento
vie. 5 jul.
21:30 h
Finalizado
Després de la projecció de la pel·lícula hi haurà un Q&A amb el directorEn l'any 2048, Atolladero, un poble texà situat en un paratge... Leer más

Després de la projecció de la pel·lícula hi haurà un Q&A amb el director

En l'any 2048, Atolladero, un poble texà situat en un paratge desèrtic, s'enfonsa en la misèria i l'avorriment. Lennie, l'ajudant del xèrif, desitja marxar-se, però per fer-ho necessita el permís del veritable amo del lloc: el jutge Wedley.


Atolladero d'Òscar Aibar és sense cap mena de dubte una obra de culte com poques queden. Després d'Acción Mutante (1993) d'Àlex de la Iglesia, semblava que tot era possible i els gèneres que havien estat més infamats i marginats durant les darreres dècades de la cinematografia espanyola es van obrir camí com un buldòzer. El català Aibar va debutar per la porta gran l'any 1995, el ganivet entre les dents i els ulls plens de somnis, amb aquest western postapocalíptic en clau de ciència-ficció protagonitzat per Pere Ponce i ni més ni menys que la mítica estrella del rock Iggy Pop.