Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

OVELLES

Culturales, Teatro

  • OVELLES
  • OVELLES
  • OVELLES

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inicio: sábado 17 octubre 2020, 21:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 17 oct.
21:30 h
Finalizado
dom. 18 oct.
18:00 h
Finalizado
L’argument d’OVELLES és molt senzill. Tres germans, el Víctor, l’Arnau i l’Alba, es troben per decidir què fer amb l’herència que acaben... Leer más

L’argument d’OVELLES és molt senzill. Tres germans, el Víctor, l’Arnau i l’Alba, es troben per decidir què fer amb l’herència que acaben de rebre: 512 ovelles i un gos d’atura.

 

Parlen d’això, és clar, i també de la parella, del món laboral, de l'homosexualitat, de viure a ciutat o a pagès, de les enveges entre germans… En resum, parlen de la vida d’una generació que pateix la crisi actual quan encara no ha superat la del 2008.

Però OVELLES no és un drama. El autors, Yago Alonso i Carmen Marfà, han escrit un text intel·ligent, sensible i molt divertit. La Ione Oller, l’Enric Rucarols i l’Esteve Torrent aconseguiran que somriguis tota l’estona i potser que en algun moment t’emocionis.


Quan Ovelles es va estrenar, ara fa un parell d’anys, una de les crítiques que es van publicar deia: “Saps quan estàs llegint un llibre o quan escoltes una cançó i t’agraden tant que et fa ràbia quan s’acaben? Doncs això et passarà si vas a veure OVELLES.”


Segur que a tu també et sabrà greu OVELLES que s’acabi. És d’aquelles obres que et fan desconnectar. Un glop d'aire fresc que, si sempre ve de gust, ara necessitem més que mai. No te la perdis.