Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Palmira - Festival Càntut

Culturales, Teatro

  • Palmira - Festival Càntut

Ciudad: Cassà de la Selva

Lugar: Auditori Sala Galà

Inicio: domingo 21 noviembre 2021, 16:00 h

Ver descripción del evento
dom. 21 nov.
16:00 h
Finalizado
Palmira Espectacle Diumenge 21 de novembre Auditori Sala Galà A les 4 de la tarda 6 € - 9 € El testimoni escrit i algunes cançons cantades... Leer más

Palmira

Espectacle

Diumenge 21 de novembre

Auditori Sala Galà

A les 4 de la tarda

6 € - 9 €


El testimoni escrit i algunes cançons cantades de les missions de recerca que la folklorista i poetessa Palmira Jaquetti (1895-1963) va fer a la dècada de 1930 per terres gironines, en especial, al poble de Pardines, són la base de l’espectacle Palmira. La prosa dels seus dietaris va ser considerada com la millor prosa poètica dels anys trenta segons el crític literari Joaquim Molas i, tanmateix, la seva dimensió etnomusicològica n’ha eclipsat el relleu literari.

Aquest espectacle, emmarcat en la commemoració del 125è aniversari del seu naixement, permet descobrir un patrimoni literari i musical de la mà d’una de les moltes dones que, des d’un anonimat encara vigent, van contribuir a millorar el nivell cultural del país a partir de les seves inquietuds musicals, literàries, pedagògiques i humanístiques. Un espectacle que complementa l’exposició retrospectiva que es podrà veure durant tot el festival a Can Trinxeria.


Elisenda Rué, interpretació

Izan Rubio, guitarra i arranjaments

Jordi Lara, idea, dramatúrgia i direcció

Montserrat Figueras, espai, llums i vestuari