Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Panamericana, el gran viatge

Conciertos, Música

  • Panamericana, el gran viatge

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 24 enero 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 24 ene.
18:00 h
Finalizado
Panamericana, el gran viatgeDiumenge 24 de gener del 2021, 18’00, Auditori Municipal de TerrassaUn gran viatge sonor per la carretera... Leer más

Panamericana, el gran viatge

Diumenge 24 de gener del 2021, 18’00, Auditori Municipal de Terrassa

Un gran viatge sonor per la carretera més llarga del planeta: la Panamericana.

18.000 km de carretera! Tot una obra que serveix per unir de punta apunta tot un continent: Amèrica. Un viatge que passa per climes i sistemes ecològics ben diversos i també per països ben diferenciats a nivell cultural, social, econòmic i polític.
Un continent que va rebre una forta invasió per part de països europeus aniquilant gran part de la seva població i cultura. Però el resultat actual, a grans trets, és d’unes identitats nacionals que a nivell cultural busquen també l’herència dels seus pobles i un desenvolupament propi.
I a nivell musical el ventall és enorme. Des de la música amb colors dels antics pobles originaris i ritmes característics de cada zona fins a l’entrada en el desenvolupament musical global o la forta influència en el cinema.

Programa

-Primera Suite Argentina A.Williams
-Estampas nocturnas M.Ponce
-Fantasy on a Hymn Tune by Justin Morgan T.Canning
-Tres peces breus H.Mancini


Barry Sargent, violí i direcció