Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PARADISOS OCEÀNICS

Teatro

  • PARADISOS OCEÀNICS
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Montmeló

Lugar: Carrer Folch i Torras, 2 , 08160 Montmeló

De sábado 7 marzo 2020, 20:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 7 mar.
20:30 h
Evento finalizado
Amb Mercè Arànega i Paula Blanco.Aurora Bertrana és una de les escriptores del temps d’entreguerres que ha costat molt de recuperar... Leer más

Amb Mercè Arànega i Paula Blanco.

Aurora Bertrana és una de les escriptores del temps d’entreguerres que ha costat molt de recuperar de les ombres de l’oblit. Moderna, d’esquerres, precursora del feminisme, intrèpida, Bertrana fou una dona de lletres avançada en el seu temps i una de les iniciadores de la literatura de lviatges exòtics en català.

Paradisos Oceànics contagia a pleret la passió per la literatura i els viatges, pel risc i la joia de viure, que animà l’existència d’Aurora Bertrana, com confirmen les seves esplèndides memòries, un altre dels puntals de la dramatúrgia de l’obra.

Ben dita per les dues actrius, la prosa rica i acolorida de Bertrana fa enyorar les lletres d’entreguerres, tan amarades de modernitat, cosmopolitisme i compromís.

L’espectacle és ideal per difondre i revalorar una escriptora massa oblidada, que estava convençuda -i així ho practicava- que abans d’escriure calia viure intensament.

Una autora a descobrir, a la vegada que ens convida a una reflexió sobre els paradisos perduts, sobre la capacitat de fer front a les adversitats i sobre la pervivència de la dignitat humana per damunt de les circumstàncies adverses.