Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal 2023

Teatro

  • Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal 2023
  • Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal 2023
  • Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal 2023

Ciudad: Espluga de Francolí, L'

Lugar: Casal de l'Espluga de Francolí

De lunes 25 diciembre 2023, 18:30 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
lun. 25 dic.
18:30 h
Finalizado
Torna l'espectacle del Nadal a la Conca de Barberà: els Pastorets de l'Espluga de Francolí, de caràcter biennal -es representen cada... Leer más

Torna l'espectacle del Nadal a la Conca de Barberà: els Pastorets de l'Espluga de Francolí, de caràcter biennal -es representen cada dos anys-, es podran veure aquest 2023 els dies 25 i 30 de desembre.

Prop d’un centenar de persones participen a un espectacle que combina els valors tradicionals del teatre popular i els decorats històrics amb les innovacions en il·luminació, pirotècnia, projeccions, efectes especials com foc i neu, música amb una orquestra en directe i un muntatge adaptat als nous temps que, amb els tocs d’humor característics i un vestuari i caracterització del segle XXI, suposen un gran reclam per espectadors d’arreu del territori.

A l'Espluga de Francolí es representen Pastorets des de 1886. 


Venda d'entrades a partir del 4 de desembre de 2023.


AVÍS: 

No es permet ni menjar ni beure al Teatre del Casal.

Queda reservat el dret d'admissió.  


MÉS INFORMACIÓ: www.pastoretsdelespluga.cat