Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PEDRO JAVIER GONZALEZ TRIO

Música

  • PEDRO JAVIER GONZALEZ TRIO

Ciudad: Palma de Cervelló, La

Lugar: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De sábado 6 noviembre 2021, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 6 nov.
20:00 h
Finalizado
Pedro Javier González torna de nou amb una de les seves formacions instrumentals més valorades: el TRIO.En aquesta ocasió ho fa acompanyat... Leer más

Pedro Javier González torna de nou amb una de les seves formacions instrumentals més valorades: el TRIO.En aquesta ocasió ho fa acompanyat de Guillem Aguilar al baix i David Domínguez a la percussió i ens presentarà l'estrena de magnífics temes originals,, adaptacions i  revisions des de la seva guitarra flamenca.

Pedro  Javier González

És un dels guitarristes de referència i compta amb tretze discos a la seva trajectòria.

Té més de 30 anys de carrera professional i centenars de concerts realitzats i ha prestat la seva qualitat i compartit concert amb artistes com El Último de la Fila, Joan Manuel Serrat, Manolo Garcia i altres; també ha compartit cartell i festivals amb Paco de Lucia, BB King, John McLaughlin i d'altres.

Horacio Fumero

Contrabaixista argentí establert a Barcelona des de 1980 i que va format part de forma ininterrompuda del trio estable de Tete Montoliu fins la mort de Montoliu l'any 1997. Ha actuat com a solista amb l'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure,  l'Orquestra Simfònica de Granada, l'Orquestra Nacional d'Espanya, l'Orquestra de Cambra Andrés Segòvia i l'OCB. També ha treballat amb artistes com Chano Dominguez, Martirio i Mayte Martín, entre d'altres. Amb Miguel Poveda va enregistrar el CD Coplas del querer, que va estar guardonat com a Millor Àlbum de Cançó Espanyola en els Premis de la Música 2010. Des de 1999 i cridat per l'SGAE, ha actuat en les edicions del Concert Homenatge a Tete Montoliu.

Ha rebut diferents reconeixements com els premis a la seva trajectòria professional del Diari El Mundo (Madrid), La Bilbaina, Rojals (Múrcia) i MiraJazz (Miranda d'Ebre).

Jazz entre amigos (TVE) 1989; Revista Enderroc(Barcelona) Millor artista Jazz 2006; Nominació als Grammy amb Adrián Iaies, Associació de Músics de Jazz de Catalunya i el Jazzterrasman 2013 del Festival de Jazz de Terrassa. Actualment és professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i del Conservatori Superior del Liceu.
És un músic versàtil que ha col·laborat en projectes musicals de tota mena. Actualment col·labora amb Bufa & Sons, Aziza Brahim, Coetus i Eliseo Parra entre d'altres.

David Domínguez

És un percussionista que ha treballat i col·laborat amb molts artistes de flamenc i d'altres disciplines musicals, així com amb diferents orquestres.


És una magnífica oportunitat que tenim d'escoltar a l'Aliança aquests músics de tant de nivell.