Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PEDRO JAVIER GONZALEZ TRIO

Music

  • PEDRO JAVIER GONZALEZ TRIO

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Saturday 6 November 2021, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 6 Nov
20:00 h
Finished
Pedro Javier González torna de nou amb una de les seves formacions instrumentals més valorades: el TRIO.En aquesta ocasió ho fa acompanyat... Read more

Pedro Javier González torna de nou amb una de les seves formacions instrumentals més valorades: el TRIO.En aquesta ocasió ho fa acompanyat de Guillem Aguilar al baix i David Domínguez a la percussió i ens presentarà l'estrena de magnífics temes originals,, adaptacions i  revisions des de la seva guitarra flamenca.

Pedro  Javier González

És un dels guitarristes de referència i compta amb tretze discos a la seva trajectòria.

Té més de 30 anys de carrera professional i centenars de concerts realitzats i ha prestat la seva qualitat i compartit concert amb artistes com El Último de la Fila, Joan Manuel Serrat, Manolo Garcia i altres; també ha compartit cartell i festivals amb Paco de Lucia, BB King, John McLaughlin i d'altres.

Horacio Fumero

Contrabaixista argentí establert a Barcelona des de 1980 i que va format part de forma ininterrompuda del trio estable de Tete Montoliu fins la mort de Montoliu l'any 1997. Ha actuat com a solista amb l'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure,  l'Orquestra Simfònica de Granada, l'Orquestra Nacional d'Espanya, l'Orquestra de Cambra Andrés Segòvia i l'OCB. També ha treballat amb artistes com Chano Dominguez, Martirio i Mayte Martín, entre d'altres. Amb Miguel Poveda va enregistrar el CD Coplas del querer, que va estar guardonat com a Millor Àlbum de Cançó Espanyola en els Premis de la Música 2010. Des de 1999 i cridat per l'SGAE, ha actuat en les edicions del Concert Homenatge a Tete Montoliu.

Ha rebut diferents reconeixements com els premis a la seva trajectòria professional del Diari El Mundo (Madrid), La Bilbaina, Rojals (Múrcia) i MiraJazz (Miranda d'Ebre).

Jazz entre amigos (TVE) 1989; Revista Enderroc(Barcelona) Millor artista Jazz 2006; Nominació als Grammy amb Adrián Iaies, Associació de Músics de Jazz de Catalunya i el Jazzterrasman 2013 del Festival de Jazz de Terrassa. Actualment és professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i del Conservatori Superior del Liceu.
És un músic versàtil que ha col·laborat en projectes musicals de tota mena. Actualment col·labora amb Bufa & Sons, Aziza Brahim, Coetus i Eliseo Parra entre d'altres.

David Domínguez

És un percussionista que ha treballat i col·laborat amb molts artistes de flamenc i d'altres disciplines musicals, així com amb diferents orquestres.


És una magnífica oportunitat que tenim d'escoltar a l'Aliança aquests músics de tant de nivell.