Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pessics Mostra de microteatre de Sant Quirze

Teatro

  • Pessics Mostra de microteatre de Sant Quirze

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Muriel Casals del Casal d'avis

De sábado 18 mayo 2019, 18:30 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 may.
18:30 h
Finalizado
Pessics 2019El dissabte 18 de maig el carrer Pintor Vila Puig es tornarà a convertir en la gran avinguda del teatre de Sant Quirze.... Leer más

Pessics 2019

El dissabte 18 de maig el carrer Pintor Vila Puig es tornarà a convertir en la gran avinguda del teatre de Sant Quirze. Organitzem la segona edició de Pessics, la mostra de microteatre que ja va debutar l'any passat amb molt d'èxit.

L'inici de la mostra serà a les 18.30 a la sala Muriel Casals del Casal d'avis.

Aquest any són 6 les obres que s'hi podran veure, una d'elles interpretada pels alumnes més grans de l'escola de teatre de l'Espai. Totes elles tenen una durada d'uns 15 minuts i els espectadors podran veure-les totes, cadascuna d'elles en el seu propi escenari, situats tots al carrer Pintor Vila Puig.

Aquestes són les obres:

  • Allò inevitable 

La vida està plena de moments per morir. La mort és inevitable. Però potser hi ha circumstàncies i petits actes que ens poden fer dubtar. Potser alguna mort hagués pogut ser evitada.

  • Amor a mort

Un sopar romàntic entre dos ex... organitzat amb un propòsit molt clar... perquè l'ocasió s'ho mereix...Però potser no surt exactament com ho tenien previst!

  • El Museo

Algú ha comès un acte vandàlic en un museu. Un vigilant una mica ximple i una famosa experta en art són l’única esperança per descobrir el culpable. Ells i els visitants del museu.

  • El número

Un sala d’espera. Dos joves miraran de posar-se d’acord arran d’una estranya confusió. Què series capaç de fer en la seva situació? Què separa l’èxit del fracàs?

  • Marcos & Tino’s

Dos estilistes en crisi. L’econòmica i d’altres. A un l’avorreix la monogàmia. A l’altre tanta promiscuïtat. I al capdavall, hi ha la necessitat d’estimar.

  • Salsa Golf

En Dani i en Carlos s’han d’explicar una cosa important però cap d’ells s’atreveix a començar. Potser els eufemismes poden ajudar. O no.

Més informació a https://espaisqv.cat