Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Picadero

Danza, Otros

  • Picadero

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De domingo 22 mayo 2022, 18:00 h a 19:10 h

Ver descripción del evento
dom. 22 may.
18:00 h
Finalizado
Picaderø és una experiència transdisciplinària: arts visuals, interactives, circ i dansa contemporanis es fusionen en un viatge espiritual... Leer más

Picaderø és una experiència transdisciplinària: arts visuals, interactives, circ i dansa contemporanis es fusionen en un viatge espiritual i ritual en un escenari mòbil, inspirat en la forma i el moviment d'una baldufa, que es transforma en un instrument musical mentre l'artista sonor i els intèrprets interactuen.

Una trobada amb l'origen, una fusió de llengües tradicionals i contemporànies així com un diari reflexiu de la seva constant adaptació i desenvolupament al llarg del temps. Representa la lluita constant entre l'essència salvatge i l'animal domesticat, la recerca de l'equilibri en la inestabilitat. És l'acceptació de límits per trobar la llibertat. De la reconciliació dels gèneres en lluita a través de la figura femenina.