Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Picadero

Dansa, Altres

  • Picadero

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De diumenge 22 de maig 2022, 18:00 h a 19:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 22 de maig
18:00 h
Finalitzat
Picaderø és una experiència transdisciplinària: arts visuals, interactives, circ i dansa contemporanis es fusionen en un viatge espiritual... Llegir més

Picaderø és una experiència transdisciplinària: arts visuals, interactives, circ i dansa contemporanis es fusionen en un viatge espiritual i ritual en un escenari mòbil, inspirat en la forma i el moviment d'una baldufa, que es transforma en un instrument musical mentre l'artista sonor i els intèrprets interactuen.

Una trobada amb l'origen, una fusió de llengües tradicionals i contemporànies així com un diari reflexiu de la seva constant adaptació i desenvolupament al llarg del temps. Representa la lluita constant entre l'essència salvatge i l'animal domesticat, la recerca de l'equilibri en la inestabilitat. És l'acceptació de límits per trobar la llibertat. De la reconciliació dels gèneres en lluita a través de la figura femenina.