Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PRESENTACIÓ: Joc de Màscares

Culturales

  • PRESENTACIÓ: Joc de Màscares

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Daniel Paituví del Centre d'Arenys de Munt

De viernes 2 diciembre 2022, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 2 dic.
19:00 h
Finalizado
Jaume Arasa i Aguirre (Tortosa, 1991) és advocat especialitzat en dret laboral i escriptor. Sempre ha estat vinculat al món dels Recursos... Leer más

Jaume Arasa i Aguirre (Tortosa, 1991) és advocat especialitzat en dret laboral i escriptor. Sempre ha estat vinculat al món dels Recursos Humans, primer a l'empresa privada i després a l'administració pública catalana.

Des de ben menut ha tingut un gran interès i passió per la lectura i l'escriptura. L’any 2009 en el marc de la II Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús (Baix Ebre), en el concurs de treballs de Recerca de 2n de Batxillerat, va ser premiat i publicat amb un Accèssit el seu treball Lladres i serenos: una aproximació a la novel·la negra catalana.

La seva primera novel·la, Joc de màscares, s’ha anat coent a foc lent amb el temps, però el salt definitiu ha estat durant aquests darrers dos anys.