Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PRESENTACIÓ: Joc de Màscares

Cultural

  • PRESENTACIÓ: Joc de Màscares

City: Arenys de Munt

Place: Sala Daniel Paituví del Centre d'Arenys de Munt

From Friday 2 December 2022, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Fri 2 Dec
19:00 h
Finished
Jaume Arasa i Aguirre (Tortosa, 1991) és advocat especialitzat en dret laboral i escriptor. Sempre ha estat vinculat al món dels Recursos... Read more

Jaume Arasa i Aguirre (Tortosa, 1991) és advocat especialitzat en dret laboral i escriptor. Sempre ha estat vinculat al món dels Recursos Humans, primer a l'empresa privada i després a l'administració pública catalana.

Des de ben menut ha tingut un gran interès i passió per la lectura i l'escriptura. L’any 2009 en el marc de la II Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús (Baix Ebre), en el concurs de treballs de Recerca de 2n de Batxillerat, va ser premiat i publicat amb un Accèssit el seu treball Lladres i serenos: una aproximació a la novel·la negra catalana.

La seva primera novel·la, Joc de màscares, s’ha anat coent a foc lent amb el temps, però el salt definitiu ha estat durant aquests darrers dos anys.