Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Projecció de pel·lícula i col·loqui: LA DONA IL·LEGAL

Cine

  • Projecció de pel·lícula i col·loqui: LA DONA IL·LEGAL

Ciudad: Vallromanes

Lugar: Rambla de Vallromanes, 65

De domingo 14 marzo 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 14 mar.
18:00 h
Finalizado
Amb motiu del Dia Internacional de la DonaLa dona il·legal és un thriller amb transfons social que reflecteix drames humans molt durs.... Leer más

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona

La dona il·legal és un thriller amb transfons social que reflecteix drames humans molt durs. Mostra a l’espectador l’ànima de les persones que als telenotícies són només un número en la xifra de víctimes.
Es pot mantenir algú a la presó per l’únic delicte de “ser il·legal”? Què passa a l’interior dels CIEs? Qui s’aprofita de la “il·legalitat” d’uns éssers humans en mans del poder i els seus abusos? És possible capgirar a la situació o hem de conformar-nos amb els “danys col·laterals” del sistema? Hem perdut l’esperança en l’ésser humà? Avancem? O retrocedim?
Moltes preguntes sense resposta. Massa zones fosques en la nostra democràcia, en teoria civilitzada. És l’hora de centrar-nos en elles sense cap pudor. És l’hora d’aixecar-se. L’hora de comprometre’s. És l’hora que la pantalla il·lumini la raó a través de les emocions.