Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Queralt Lahoz a Terrassa

Conciertos, Música

  • Queralt Lahoz a Terrassa

Ciudad: Terrassa

Lugar: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De domingo 17 octubre 2021, 20:00 h a martes 19 octubre 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 17 oct.
20:00 h
Finalizado
Queralt Lahoz presenta Pureza, un dels discos més esperats de l’any La música de Queralt Lahoz viatja pel soul, el hip hop i el dancehall,... Leer más

Queralt Lahoz presenta Pureza, un dels discos més esperats de l’any

La música de Queralt Lahoz viatja pel soul, el hip hop i el dancehall, sons que dialoguen amb naturalitat sobre cobles i boleros, que surten de manera espontània dels seus els seus paisatges personals i els orígens flamencs. L’artista traça un pont entre passat, present i futur; es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana. Amb aquesta combinació, Queralt Lahoz desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d'una supervivent. Queralt Lahoz té una de les veus més prometedores de l'escena, amb la que pot cantar des d’un bolero clàssic a rapejar al més pur estil dels anys 90. Pureza és el nom que porta el primer LP de l'artista catalana, que es perfila com una de les grans promeses del panorama. A la producció i al directe l’acompanyen uns músics exquisits i de llarg recorregut com Pau García al Teclat, Marc Soto a la batria i Fede Jahzzvmn com a DJ.