Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries - Hostal Càntut. Un sopar per cantar

Música

  • Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries - Hostal Càntut. Un sopar per cantar

Ciudad: Cornellà del Terri

Lugar: Restaurant Can Selvatà

Inicio: jueves 8 julio 2021, 20:30 h

Ver descripción del evento
jue. 8 jul.
20:30 h
Finalizado
Hostal Càntut. Un sopar per cantarQuico el Célio, el Noi i el Mut de FerreriesDijous 8 de juliolRestaurant Can Selvatà (Cornellà del... Leer más

Hostal Càntut. Un sopar per cantar

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Dijous 8 de juliol

Restaurant Can Selvatà (Cornellà del Terri)

2/4 de 9 del vespre

27 € 


A principis dels noranta, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries s’estrenaven com a grup en una petita taverna de Tortosa. Trenta anys després, els tres personatges continuen reivindicant una manera originalíssima de recuperar el repertori de tradició oral. El seu projecte, referència per a molts, és un clar exemple que “la millor manera d’arribar a la universalitat és a través del localisme”.

Reintegrats al medi que els va veure néixer, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries s’estrenen a l’Hostal Càntut com a entranyables representants de la cultura popular. Reviure-la amb ells promet emotivitat i bon humor a parts iguals.

*Els artistes que participen en aquest esdeveniment combinaran cançons populars i tradicionals amb el seu repertori. No oferiran el format de concert habitual.


----

Menú 

Graellada de verdures amb tapa de pernil ibèric

Cueta de rap amb guarnició

Coca de crema de Cal Flequer

Vi de la bóta, cafè i ratafia Russet


Màxim 10 comensals per taula. Es recomana adquirir totes les entrades en el mateix procés de compra.

Nota: En cas de patir alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, o seguir una dieta vegetariana, poseu-vos en contacte amb nosaltres a [email protected] com a màxim 48 h abans de l’inici de l’esdeveniment.


Més informació a www.cantut.cat