Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quim Mandado - exSangraït

Conciertos

  • Quim Mandado - exSangraït
  • Quim Mandado - exSangraït

Ciudad: Castellserà

Lugar: Pista d'estiu

De sábado 1 julio 2023, 23:00 h a domingo 2 julio 2023, 2:30 h

Ver descripción del evento
QUIM MANDADO és el sentiment pur del rock en català, és directament l’evolució del què va ser SANGTRAÏT. Ell és el culpable de que... Leer más

QUIM MANDADO és el sentiment pur del rock en català, és directament l’evolució del què va ser SANGTRAÏT

Ell és el culpable de que el “Rock Català” dels 90 i 2000 comptés amb un grup de rock punter de veritat. Quim Mandado va composar i escriure la majoria de les cançons de Sangtraït, també va ser el baixista i el cantant/frontman d'una banda que ha deixat un llegat molt ampli i orfes a molts seguidors del rock en català amb la seva dissolució definitiva al 2001.

Aquest 2023, Quim Mandado torna als escenaris per gaudir dels directes com a creador dels grans himnes del rock en català de Sangtraït i Guardians. L’acompanyen el guitarrista Joan Cardoner i 2 dels fills d’en Quim, que també són músics, en Guillem a la bateria i en Ferran a la guitarra elèctrica.

Qui pensi que el llegat de Sangtraït ha quedat enterrat i oblidat està molt equivocat. Moltes de les seves cançons han quedat a l’imaginari popular i formen part de la cultura musical de diverses generacions. Per tant, als concerts de QUIM MANDADO podreu escoltar un repertori basat en les grans cançons dels grups dels quals ha format part (Sangtraït, Guardians i Quim Mandado) on recordarà molts dels èxits de Sangtraït principalment.

+ L'última empalmada

+ Dj Paupaterres