Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RÈQUIEM DE MOZART

Conciertos, Música

  • RÈQUIEM DE MOZART
  • RÈQUIEM DE MOZART
  • RÈQUIEM DE MOZART

Ciudad: Verges

Lugar: Església Parroquial

De sábado 11 noviembre 2023, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 nov.
19:00 h
Finalizado
I aquí comença l’eterna discussió:Què va escriure realment Mozart?Fins on arriba la participació de Süsmayr?Quins efectius instrumentals... Leer más

I aquí comença l’eterna discussió:
Què va escriure realment Mozart?
Fins on arriba la participació de Süsmayr?
Quins efectius instrumentals tenia al cap Mozart quan escrivia l’obra?
Per si fos poc, la història continua i el 1960 es va trobar un esborrany d’una fuga d’un Amén que es creu que pertany al Rèquiem, concretament al final del Lacrimosa.
Utilitzant aquest fascinant relat i les preguntes que se’n desprenen com a punt de partida, el Cor de l’Empordà pretén oferir una versió del Rèquiem de Mozart en el context dels darrers dies de Mozart i la Viena dels darrers anys del segle XVIII, que permeti al públic descobrir la història i gènesi d’aquesta obra tot desmuntant alguns falsos mites i llegendes que s’han instaurat al llarg del temps i recreant unes sonoritats donades pels instruments originals i uns efectius instrumentals semblants als de l’època.