Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Roger Mas i Cobla Sant Jordi

Música

  • Roger Mas i Cobla Sant Jordi

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Escola Gaudí

De jueves 20 mayo 2021, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
jue. 20 may.
20:00 h
Finalizado
Les sardanes d’enguany es presenten sota el singurlar repertori del cantautor solsoní acompanyat per una de les cobles més sòlides... Leer más

Les sardanes d’enguany es presenten sota el singurlar repertori del cantautor solsoní acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: la Cobla Sant Jordi

La incorporació de la sonoritat de la doble canya, així com del metall ajustat, junt amb l’habitual acompanyament instrumental d’en Roger, embolcallen els seus temes amb gran encert, que donen com a resultat un diàleg emotiu i atractivament inusual.Nota:

Per accedir als espais cal portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat tant a l'interior com a l'exterior dels recintes, i seguir les indicacions de l'organització.

Cal arribar a l'espai 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle, la reserva d'entrada serà vàlida fins 15 minuts després de l'inici de l'espectacle , passa't aquest temps es podran posar a disposició del públic que s'hagi quedat sense localitat.

A causa de les restriccions actuals no està permès accedir al recinte amb begudes ni menjar, a excepció d'aigua i productes per a nadons, no està permès fumar.

Els espais tenen poca ombra, protegir-vos del sol.

L'espai del públic s'ha dividit en quatre zones (A, B, C i D) sent A i B, les zones més properes a l'escenari. Agrairíem que seieu a la zona en què heu adquirit l'entrada, no està permès fer un canvi de zona.