Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ROMEO Y JULIETA Ballet Bolshoi

Cine

  • ROMEO Y JULIETA Ballet Bolshoi

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De domingo 4 octubre 2020, 16:00 h a 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 4 oct.
16:00 h
Finalizado
Inspirada en l'obra mestra de Shakespeare, el ballet Romeu i Julieta, coreografiat per Alexeï Ratmansky i interpretat pel cos de l'ballet... Leer más

Inspirada en l'obra mestra de Shakespeare, el ballet Romeu i Julieta, coreografiat per Alexeï Ratmansky i interpretat pel cos de l'ballet de Teatre Bolshoi de Moscou, s'estrenarà a partir de l'diumenge 4 d'octubre 2020en manera passi-esdeveniment a cinesde tot Espanya. UNA COREOGRAFIA ESTELARLa història dels amants de Verona no ha deixat de ser font deinspiración des que Shakespeare va popularitzar la tràgica passió de Julieta Capuletoy Romeu Montesco, als que la rivalitat de les seves famílies els costarà la vida. El primer ballet inspirat en l'obra de l'dramaturg anglès va veure la llum a finals de la dècada de 1930 amb la famosa partitura de Sergei Prokofiev.El coreògraf Alexeï Ratmansky reprèn el clàssic atemporal de Shakespeare ambuna coreografia de gran intensitat dramàtica. Les estrelles Ekaterina Krysanova i Vladislav Lantratov interpreten amb ímpetuy convicció el tràgic romanç de Romeu i Julieta amb una posada en escena teatral i autèntica.