Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SABATES VERMELLES, Cia. Sifó

Familiar, Teatro

  • SABATES VERMELLES, Cia. Sifó
  • SABATES VERMELLES, Cia. Sifó
  • SABATES VERMELLES, Cia. Sifó

Ciudad: Canet de Mar

Lugar: TMC - Sala Centru

De viernes 30 diciembre 2022, 18:00 h a 18:50 h

Ver descripción del evento
vie. 30 dic.
18:00 h
Finalizado
Quan l’instint et guia per trobar la felicitatUn espectacle de teatre gestual i música en directe que juga a crear universos entre... Leer más

Quan l’instint et guia per trobar la felicitat

Un espectacle de teatre gestual i música en directe que juga a crear universos entre la poesia i l'humor. Una escala, unes sabates vermelles, un acordió diatònic i dues dones.

A partir de 5 anys.

Sabates Vermelles és un espectacle que parla del canvi i de la capacitat de resiliència davant l’adversitat. Parla de la importància d’acceptar el que no es pot canviar, de la voluntat de ser fidel a allò que ets i de la capacitat de decidir el propi camí. Una història de transformació personal on la protagonista aconsegueix convertir els desavantatges en el seu motor de canvi.

En aquesta adaptació teatral del conte de H.C. Andersen escrita pel Víctor Borràs, hi descobrireu un espectacle sensible d’una gran potència visual. Gaudireu de la música composada i tocada en directe per la Núria Lozano. Veureu com el teatre, la dansa i el circ s’entrellacen per explicar un conte. Arts de moviment en estat pur per deixar al descobert una interpretació rica i vibrant.


"Vull parlar de la transformació dels desavantatges en oportunitats, i vull fer-ho des de la maduresa, des de la meva condició de dona creadora que té una relació sana i joiosa amb el seu cos. Pujant dalt d’un escenari veig la possibilitat de dir sense explicar, que encara que la societat hagi previst certs rols per una dona, una es pot organitzar altrament."

Marta Gorchs


#TeatreGestual #Música #Poesia #Humor


Fitxa Tècnica

Creació i interpretació: Marta Gorchs

Direcció:Víctor Borràs

Dramatúrgia i adaptació teatral: Víctor Borràs

Compositora: Núria Lozano

Música: Núria Lozano

Disseny escenografia: Joan Pena

Disseny Vestuari: Paulette San Martin

Disseny d’il·luminació: Roc Laín

Acompanyament en moviment: Elisenda Renom

Assessorament de clown: Marta Renyer