Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al d铆a de los pr贸ximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. 隆As铆 podras reservar tu plaza a tiempo y saber qu茅 hacen cerca de ti!

Sal贸 dels Vins Naturals de Barcelona 2022

Gastron贸micos

  • Sal贸 dels Vins Naturals de Barcelona 2022
  • Sal贸 dels Vins Naturals de Barcelona 2022
  • Sal贸 dels Vins Naturals de Barcelona 2022

Ciudad: Barcelona

Lugar: Nau Bostik

De domingo 6 febrero 2022, 10:00 h a lunes 7 febrero 2022, 16:00 h

Ver descripci贸n del evento
dom. 6 feb.
10:00 h
Finalizado
馃摚馃摚 Torna el Sal贸 de Vins Naturals de Barcelona, el 6 i 7 de febrer de 2022, en la Nau Bostik, La Sagrera. Diumenge de 10 a 20h. Dilluns... Leer m谩s

馃摚馃摚 Torna el Sal贸 de Vins Naturals de Barcelona, el 6 i 7 de febrer de 2022, en la Nau Bostik, La Sagrera. Diumenge de 10 a 20h. Dilluns de 10 a 16h.

M茅s de 50 vinyataires 100% naturals!

M茅s informaci贸:

Tindrem servei de restauraci贸 a c脿rrec de El Ginjoler (aliments ecol貌gics, de temporada i proximitat).

Aforament limitat.

Amb l鈥檈ntrada us lliurarem una polsera d鈥檃cc茅s, copa per tastar i llibreta d鈥檃notacions.

Preu de l鈥檈ntrada: 10鈧 per accedir el diumenge, el dilluns o ambd贸s dies (si v茅ns el diumenge i el dilluns, el dilluns podr脿s entrar amb el tiquet del diumenge, portant la polsera i la copa).

Es podr脿 comprar l'entrada els mateixos dies del Sal贸 sempre online, a aquesta mateixa p脿gina, encara que la seva disponibilitad dependr脿 de que l'aforament no estigui complert.

NORMES I RECOMANACIONS COVID: S鈥檃plicaran els protocols i condicions vigents per al sector de la restauraci贸 durant les dates de celebraci贸 del Sal贸 (aforament, passaport COVID鈥). IMPORTANT: Com s鈥檃ctualitzen les condicions setmanalment, la setmana del Sal贸 publicarem les condicions i els protocols definitius.

T鈥檈sperem per tastar, con猫ixer, debatre i compartir bons moments i bons vins. Ens veiem molt aviat!!!

I moltes gr脿cies a @notengoestilo pel disseny del cartell d鈥檃quest any!

馃摚馃摚 Vuelve el Sal贸n de Vinos Naturales de Barcelona, el 6 y 7 de febrero de 2022, en la Nau Bostik, La Sagrera. Domingo de 10 a 20h. Lunes de 10 a 16h.

Nos acompa帽ar谩n m谩s de 50 vinyataires 100% naturales.

Tendremos servicio de restauraci贸n a cargo de El Ginjoler (alimentos ecol贸gicos, de temporada y proximidad).

Aforo limitado.

Con la entrada te entregaremos una pulsera de acceso, copa para catar y libreta de anotaciones.

Precio de la entrada: 10鈧 para acceder el domingo, el lunes o ambos d铆as (si vienes domingo y lunes, el lunes podr谩s entrar con el t铆ket del domingo, trayendo tu pulsera y tu copa).

Se podr谩 comprar la entrada los mismos d铆as del Sal贸n, siempre online, en esta misma p谩gina, aunque su disponibilidad depender谩 de que el aforo no est茅 completo.

NORMAS Y RECOMENDACIONES COVID: Se aplicar谩n los protocolos y condiciones vigentes para el sector de la restauraci贸n, durante las fechas de celebraci贸n del Sal贸n (aforo, pasaporte COVID鈥). IMPORTANTE: Como se actualizan las condiciones semanalmente, la semana del Sal贸n publicaremos las condiciones y protocolos definitivos.

Te esperamos para catar, conocer, debatir y compartir buenos momentos y buenos vinos. Nos vemos muy pronto!!!

Muchas gracias a @notengoestilo por el dise帽o del cartel de este a帽o!

馃摚馃摚 The #VinsNaturalsBCN22 Hall is back, on 6 and 7 February 2022, in the Nau Bostik , La Sagrera. Sunday from 10 a.m. to 8 p.m. Monday from 10 a.m. to 4 p.m.

More than 50 100% natural vintners!

More info:

We will have a restaurant service by El Ginjoler (organic, seasonal and local food).

Limited capacity.

With the ticket we will give you an access bracelet, a cup to taste and a notebook.

Ticket price: 鈧10 to enter on sunday, or on monday, or the both days (if you come Sunday and Monday, on Monday you can enter with the Sunday ticket, bringing your bracelet and your drink).

Tickets can be purchased on the same days as the Fair, always online, at this page, although its availability will depend that the capacity is not complete.

COVID RULES AND RECOMMENDATIONS: The protocols and conditions in force for the restaurant sector will be applied during the dates of the Fair (capacity, COVID passport鈥). IMPORTANT: As the conditions are updated weekly, the week of the Fair we will publish the definitive conditions and protocols.

We are waiting for you to taste, meet, debate and share good times and good wines. See you very soon!!!

Follow our networks to be up to date with all the news and do not miss detail!

Many thanks to @notengoestilo for the design of this year鈥檚 poster!