Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sant Boi compromesa amb Ucraïna. 35 dies de guerra

Otros, Formación

  • Sant Boi compromesa amb Ucraïna. 35 dies de guerra

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Cal Ninyo (Accés per c/Joan Bardina, 44)

Inicio: miércoles 30 marzo 2022, 19:00 h

Ver descripción del evento
Sant Boi compromesa amb Ucraïna. 35 dies de guerraEl 24 de febrer de 2022, la Federació Russa va iniciar una ofensiva militar contra... Leer más

Sant Boi compromesa amb Ucraïna. 35 dies de guerra

El 24 de febrer de 2022, la Federació Russa va iniciar una ofensiva militar contra Ucraïna, fent que fins ara més de 3,5 milions de persones s'hagin vist obligades a desplaçar-se per fugir de la guerra. Després de cinc setmanes des de l'inici del conflicte, organitzem una taula rodona amb els representants de les principals organitzacions i societat civil que coordinen els processos d'acollida i col·laboració sobre el terreny. L'acte comptarà amb la participació de:

  • Victòria Planas. Responsable de l'àrea d’Emergència, Refugi i Unitat d’Avaluació del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
  • Jorge Jarillo. Director en funcions de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR)
  • Joan García. Membre del comitè provincial de Creu Roja Barcelona
  • Lyudmyla Eherasimova. Membre de la comunitat ucraïnesa de Sant Boi
L'acte serà presencial i gratuït amb reserva prèvia. Hi haurà servei de guarda per a infants durant l'acte (en cas de necessitar-ho, indicar en el camp habilitat durant la reserva).
*Programació presencial amb mesures de prevenció contra la Covid19.