Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SOL D'HIVERN. Concert de Laia Llach

Conciertos

  • SOL D'HIVERN. Concert de Laia Llach

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: c/ Pare Casals 2

De sábado 4 febrero 2023, 19:30 h a 20:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 4 feb.
19:30 h
Finalizado
“Sol d’hivern” és el primer àlbum de Laia Llach, un recull de cançons plenes de l’escalfor de la gent que estima i que l’envolta. Un... Leer más

“Sol d’hivern” és el primer àlbum de Laia Llach, un recull de cançons plenes de l’escalfor de la gent que estima i que l’envolta. Un treball on la natura hi és molt present i amb el que tanca un primer cicle d’experiències viscudes, les quals durant aquest temps l’han acompanyat i l’han fet créixer. “Sol d’hivern” neix pocs dies abans del solstici d’hivern, dia en que es tanca el cicle i el Sol reneix de nou.

Un estil Folk-pop català que combina amb lletres inspirades en la quotidianitat del seu món; els records de la infància, l’autoconcepte i estima en una mateixa, la idealització de l’amor, la crisi mediambiental i humanitària, entre d’altres. Música i lletres que utilitza com a mitjà de sanació i de lluita.

El 4 de febrer presenta el seu primer disc al Teatre Pare Casals, i pujarà a l’escenari acompanyada, per primera vegada, de quatre músics; Adrià Martínez, Cesc Martorell, Coqui Castells i Marc Mas.