Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SOLITUDES

Teatro

  • SOLITUDES

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: sábado 13 noviembre 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 13 nov.
20:00 h
Finalizado
Cia. Kulunka TeatroTEATRE DE MÀSCARESUna història que, a través de l’humor, aprofundeix sobre el concepte de la soledat i la comunicació... Leer más

Cia. Kulunka Teatro

TEATRE DE MÀSCARES

Una història que, a través de l’humor, aprofundeix sobre el concepte de la soledat i la comunicació dels membres d’una família. Un nou treball de teatre de màscares que, sense una sola paraula, resulta tot el contrari a inexpressiu. La companyia Kulunka Teatro presenta Solitudes el seu segon muntatge després de l’exitosa "André y Dorine".

Un ancià, la principal il·lusió del qual a la vida era jugar a cartes amb la seva dona, enviuda sobtadament. La seva família, fill i neta, es fan càrrec d’ell. Malgrat esforçar-se de la millor manera de la qual són capaces, l’atenen, però no l’acompanyen. L’avi no aconsegueix fer-los entendre que l’única cosa que necessita és companyia, encara que sigui jugant a les cartes tal com ho solia fer. Se sent tan desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar amb qui jugar trobant-se com a única companya una prostituta primerenca.