Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SOMRIU Tordera Music Fest

Conciertos

  • SOMRIU Tordera Music Fest

Ciudad: Tordera

Lugar: Parc Prudenci Bertrana

De jueves 23 junio 2022, 19:00 h a viernes 24 junio 2022, 5:30 h

Ver descripción del evento
jue. 23 jun.
19:00 h
Finalizado
SomRiu Tordera Music Fest Tordera acollirà el pròxim 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el primer esdeveniment musical de l'estiu "SomRiu... Leer más

SomRiu Tordera Music Fest 

Tordera acollirà el pròxim 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el primer esdeveniment musical de l'estiu "SomRiu Tordera Music Fest" que acull el municipi al parc Prudenci Bertrana i que es presenta com a tret de sortida de les activitats d'estiu a Catalunya.

El cartell del primer Tordera Somriu Fest el formaran els grups Els Catarres, Buhos i Doctor Prats també amb DJ Sendo, que amenitzarà l'abans i els després de l'actuació grups musicals.

El recinte del SomRiu Tordera Music Fest comptarà també amb una zona de barraques i una de foodtrucks.

Les 1.500 primeres entrades tindran un preu de 12 € (fins a exhaurir-se o màxim fins l'11 de maig). A partir del 12 de maig, o abans si s'han exhaurit les primeres 1.500 entrades, aquestes tindran un cost de 18 € per adults i de 12 € per a públic infantil (de dos a onze anys, els infants de 0 a 1 any tenen l'entrada gratuïta). El mateix dia del concert, les entrades únicament es vendran a taquilla i tindran un cost de 25 € per adult i 15€ pel públic infantil * 

S'haurà d'acreditar documentalment l'edat de les persones menors de 12 anys en el moment d'entrar al recinte. Els infants i joves menors de 16 anys han d’anar acompanyats/des d’una persona adulta. En tots els casos es podrà demanar que s'acrediti documentalment l'edat. 

*Només es retornarà l'import de les entrades si l'organització es veu obligada a suspendre l'esdeveniment