Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SOMRIU Tordera Music Fest

Concerts

  • SOMRIU Tordera Music Fest

City: Tordera

Place: Parc Prudenci Bertrana

From Thursday 23 June 2022, 19:00 h to Friday 24 June 2022, 5:30 h

See description of the event
Thu 23 Jun
19:00 h
Finished
SomRiu Tordera Music Fest Tordera acollirà el pròxim 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el primer esdeveniment musical de l'estiu "SomRiu... Read more

SomRiu Tordera Music Fest 

Tordera acollirà el pròxim 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el primer esdeveniment musical de l'estiu "SomRiu Tordera Music Fest" que acull el municipi al parc Prudenci Bertrana i que es presenta com a tret de sortida de les activitats d'estiu a Catalunya.

El cartell del primer Tordera Somriu Fest el formaran els grups Els Catarres, Buhos i Doctor Prats també amb DJ Sendo, que amenitzarà l'abans i els després de l'actuació grups musicals.

El recinte del SomRiu Tordera Music Fest comptarà també amb una zona de barraques i una de foodtrucks.

Les 1.500 primeres entrades tindran un preu de 12 € (fins a exhaurir-se o màxim fins l'11 de maig). A partir del 12 de maig, o abans si s'han exhaurit les primeres 1.500 entrades, aquestes tindran un cost de 18 € per adults i de 12 € per a públic infantil (de dos a onze anys, els infants de 0 a 1 any tenen l'entrada gratuïta). El mateix dia del concert, les entrades únicament es vendran a taquilla i tindran un cost de 25 € per adult i 15€ pel públic infantil * 

S'haurà d'acreditar documentalment l'edat de les persones menors de 12 anys en el moment d'entrar al recinte. Els infants i joves menors de 16 anys han d’anar acompanyats/des d’una persona adulta. En tots els casos es podrà demanar que s'acrediti documentalment l'edat. 

*Només es retornarà l'import de les entrades si l'organització es veu obligada a suspendre l'esdeveniment