Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SONS I COLORS DE LA CATALUNYA NORD I LA CATALUNYA SUD

Música

  • SONS I COLORS DE LA CATALUNYA NORD I LA CATALUNYA SUD

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Sala Tallers del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inicio: domingo 29 noviembre 2020, 19:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 29 nov.
19:00 h
Finalizado
19:00 h
Finalizado
Libere Ensemble (versió quartet)Creació, sonoritat i tradició són els elements que representen els valors musicals d'aquesta nova formació.... Leer más

Libere Ensemble (versió quartet)

Creació, sonoritat i tradició són els elements que representen els valors musicals d'aquesta nova formació.

Libere ensemble és un grup de cambra que interpreta música pròpia i original per una formació única: el violoncel, el contrabaix, el saxòfon alt/soprano i la guitarra, es combinen per donar forma a noves composicions i arranjaments d'inspiració popular, amb harmonies i melodies que veuen de la tradició clàssica i contemporània, per assolir un llenguatge propi d’expressió amb un remarcat caràcter cambrístic.

El violoncel·lista de Ceret, François Ragot, el contrabaixista de Barcelona, el saxofonista figuerenc David Salleras i la guitarrista de Castello La Plana, Maria Camahort, quatre músics actius i d'àmplia experiència en la música clàssica, en la música popular i en la composició, es reuneixen des de l'any 2016 en aquesta aventura per compartir la seva música amb llibertat.

SALA TALLERS / Espectacle no numerat / Durada 90 minuts / Anticipada 12€ / Taquilla 13€