Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Soweto Homenatge a Toots & The Maytals + Ganjahnights SoundSystem

Conciertos

  • Soweto Homenatge a Toots & The Maytals + Ganjahnights SoundSystem
  • Soweto Homenatge a Toots & The Maytals + Ganjahnights SoundSystem

Ciudad: Tarragona

Lugar: Parc Saavedra

De viernes 17 septiembre 2021, 22:15 h a sábado 18 septiembre 2021, 0:30 h

Ver descripción del evento
vie. 17 sept.
22:15 h
Finalizado
Soweto homenatge a Toots&The MaytalsLa banda catalana referència del roots jamaicà, bons amics de la Terrasseta ens fan aquest... Leer más

Soweto homenatge a Toots&The Maytals

La banda catalana referència del roots jamaicà, bons amics de la Terrasseta ens fan aquest regal tan especial d’aniversari. Un concert únic i inèdit, d’homenatge a la gran figura del reggae i l’ska, el jamaicà Toots Hibert, desaparegut ara farà un any.
Ens deleitaran amb les grans cançons de la banda referència per tantes generacions d’amants de la música reggae i dels clàssics de l’ska de la primera època de The Maytals.  Soweto ens han preparat un repertori de gala i comptaran amb col·laboracions de luxe de l’escena ska catalana.


Ganjanights

És un col.lectiu de selectors de ska, early reggae, rocksteady, punk, boogaloo, northern soul... afincats a Tarragona, desde l'any 2009.
Com ja es tradició Ganjanights ens acompanyarà durant 2 hores per deleitar-nos amb els seus ritmes jamaicans envinilats. Podrem gaudir de sets d'alguns dels components, entre elles Dijei Luna, Monzon-Hero i Monkey Punch.Us esperen per gaudir de Sta.Tecla!