Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Soweto Homenatge a Toots & The Maytals + Ganjahnights SoundSystem

Concerts

  • Soweto Homenatge a Toots & The Maytals + Ganjahnights SoundSystem
  • Soweto Homenatge a Toots & The Maytals + Ganjahnights SoundSystem

City: Tarragona

Place: Parc Saavedra

From Friday 17 September 2021, 22:15 h to Saturday 18 September 2021, 0:30 h

See description of the event
Fri 17 Sep
22:15 h
Finished
Soweto homenatge a Toots&The MaytalsLa banda catalana referència del roots jamaicà, bons amics de la Terrasseta ens fan aquest... Read more

Soweto homenatge a Toots&The Maytals

La banda catalana referència del roots jamaicà, bons amics de la Terrasseta ens fan aquest regal tan especial d’aniversari. Un concert únic i inèdit, d’homenatge a la gran figura del reggae i l’ska, el jamaicà Toots Hibert, desaparegut ara farà un any.
Ens deleitaran amb les grans cançons de la banda referència per tantes generacions d’amants de la música reggae i dels clàssics de l’ska de la primera època de The Maytals.  Soweto ens han preparat un repertori de gala i comptaran amb col·laboracions de luxe de l’escena ska catalana.


Ganjanights

És un col.lectiu de selectors de ska, early reggae, rocksteady, punk, boogaloo, northern soul... afincats a Tarragona, desde l'any 2009.
Com ja es tradició Ganjanights ens acompanyarà durant 2 hores per deleitar-nos amb els seus ritmes jamaicans envinilats. Podrem gaudir de sets d'alguns dels components, entre elles Dijei Luna, Monzon-Hero i Monkey Punch.Us esperen per gaudir de Sta.Tecla!