Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sr CHINARRO (En acústic) al Club Elias de Cal Ninyo

Música

  • Sr CHINARRO (En acústic) al Club Elias de Cal Ninyo
  • Sr CHINARRO (En acústic) al Club Elias de Cal Ninyo

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: CAL NINYO

De viernes 19 noviembre 2021, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
vie. 19 nov.
21:00 h
Finalizado
Al seu incontestable carrera l'avalen 17 discos que li han reservat un lloc d'honor en la història del pop espanyol com a lletrista... Leer más

Al seu incontestable carrera l'avalen 17 discos que li han reservat un lloc d'honor en la història del pop espanyol com a lletrista influent. La seva prosa, plena de costumisme i de folklore, s'ha publicat en llibres, com la novel·la "Exitus" (2012), en diaris, revistes i blocs, i ha tingut part de culpa de la reivindicació de l'castellà en els grups de l'escena independent. Sr. Chinarro és mordaç, rotund i crític, i per això se li assenyala, entre d'altres, com a portaveu de la seva generació. Des del seu primer disc, gravat als EUA amb la producció de Kramer, fins a l'últim, ha mantingut una constant pel que fa a publicació i qualitat. El seu moment d'inflexió, el 2005, va tenir lloc amb "El fuego amigo", premiat per diferents publicacions com el millor de l'any, reconeixement que va ser repetit i augmentat amb el següent, "El mundo segun" (2006). El zenit de la seva creativitat va continuar amb "Ronroneando" (2008) i "Presidente" (2011), dues de les seves obres més reivindicades, i ha seguit editant amb regularitat i sense descans. El seu últim disc és "El bando bueno" (2020).