Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TEATRE DE LA CASA - NIU DE CORBS

Teatro

  • TEATRE DE LA CASA - NIU DE CORBS

Ciudad: Barcelona

Lugar: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

De miércoles 14 septiembre 2022, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
mié. 14 sept.
21:00 h
Finalizado
Niu de corbs és una comèdia sufocant que et deixarà sense respiració. Moltes vegades ens preguntem què som capaços de fer per aconseguir... Leer más

Niu de corbs és una comèdia sufocant que et deixarà sense respiració. Moltes vegades ens preguntem què som capaços de fer per aconseguir allò que sempre hem somiat, però no podem saber del cert com reaccionaríem si en tinguéssim l’oportunitat. Estem disposats a tot o hi ha un límit? Seríem capaços d’enganyar i trair, encara que fossin familiars i amics, per fer realitat la utopia, per quedar-nos una herència? Tothom a dintre seu té un corb que ha d’aprendre a dominar, i no tothom n’aprèn, de manera que en situacions inesperades aquest corb es fa amb el domini del teu cos i la cobdícia i l’engany passen a un primer pla trencant tots els valors en els que creies. I tu, domines el teu corb o el teu corb et domina a tu?