Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TEATRE DE LA CASA - NIU DE CORBS

Theater

  • TEATRE DE LA CASA - NIU DE CORBS

City: Barcelona

Place: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

From Wednesday 14 September 2022, 21:00 h to 22:30 h

See description of the event
Wed 14 Sep
21:00 h
Finished
Niu de corbs és una comèdia sufocant que et deixarà sense respiració. Moltes vegades ens preguntem què som capaços de fer per aconseguir... Read more

Niu de corbs és una comèdia sufocant que et deixarà sense respiració. Moltes vegades ens preguntem què som capaços de fer per aconseguir allò que sempre hem somiat, però no podem saber del cert com reaccionaríem si en tinguéssim l’oportunitat. Estem disposats a tot o hi ha un límit? Seríem capaços d’enganyar i trair, encara que fossin familiars i amics, per fer realitat la utopia, per quedar-nos una herència? Tothom a dintre seu té un corb que ha d’aprendre a dominar, i no tothom n’aprèn, de manera que en situacions inesperades aquest corb es fa amb el domini del teu cos i la cobdícia i l’engany passen a un primer pla trencant tots els valors en els que creies. I tu, domines el teu corb o el teu corb et domina a tu?